Zomerliefde

Uitgerekte velden vol graan en een onstuimige lucht dienden als achtergrond voor deze prachtige gestileerde  bruiloftsshoot. In de namiddag bewees het zonlicht perfect voor een romantisch plaatje. Het resultaat? Een ontspannen fotoserie met de kracht van de pure natuur en de liefde tussen Robin en Meddy. 

 

De lijst met alle leveranciers van deze fotoshoot vindt je onderaan!

De liefde straalde er van af, niet gek als je nagaat dat het stel slechts twee weken voor de fotoshoot in het huwelijksbootje stapte. En ondanks dat hun échte bruiloft al was geweest, waren de kriebels weer volop aanwezig bij het zien van elkaar in trouwkleding.Fotografe Trienke Feddema van Fotografie Feddema heeft deze middag prachtig vastgelegd in deze fotoserie. Ze vond de perfecte balans tussen natuur en het bruidspaar. Met ladder en al door het graan ploeteren voor die perfecte foto was geen probleem. Ze maakte er een feestje van!


Het kapsel en de make-up van de bruid (en bruidegom ) werden verzorgd door Marit de Man van I Do Visagie. Marit wilde een romantische sfeer creëren, met vintage en bohemian  invloeden. Om het kapsel van Meddy extra lengte te geven werden extensions gebruikt. Voor de make-up werden oudroze tinten gebruikt, voor een zachte uitstraling.  Marit haar styling gaf bruid Meddy het  gevoel van een bruid op haar trouwdag - met kriebels in de buik en een stralende persoonlijkheid. 

De taart werd gemaakt door Marijke en Tinja van CreaCake. Een zogenoemde naakte taart. Aan het begin nog helemaal puur, maar met de toevoeging van verse bloemen een bijzonder stijlvolle taart om te zien. En hij smaakte heerlijk - dat mag ook gezegd worden!  


Alle boeketten en bloemstukken zijn gemaakt door  bloemiste in opleiding Luna Keijzer. Ze heeft ter plekke de bloemstukken voor de tipi tent gemaakt, hard werken dus! De rood/roze tinten van de bloemen pasten  perfect bij de gouden kleur van het graan. De bloemen werden geleverd door bloemenzaak Blomke fan Romke uit Leeuwarden. 

 

 

 

 

Voor de styling was Nicole de Jong, interieurdesigner in opleiding, aanwezig. Zij haakte pas vlak van tevoren aan bij deze shoot en wist in zo'n korte tijd precies de goede sfeer in de styling over te brengen. 


Allemaal lokale leveranciers  die goed hebben samengewerkt in een gezellige sfeer om deze fotoshoot tot dit prachtige resultaat te brengen. Fotograaf Trienke zorgde ervoor dat de inbreng van alle leveranciers op beeld werd vastgelegd. de CreaCake dames Marijke en Tinja maakten een prachtige taart.  Bloemiste Luna en styliste Nicole waren samen een goed team. Visagiste Marit assisteerde het bruidspaar en de fotograaf tijdens de fotoshoot. Het bruidspaar was voor alles wel in. Het was een perfecte middag!Fotografie: Trienke Akkerman van https://www.fotografiefeddema.nl/ (FB @fotografiefeddema, INSTA @fotografiefeddema )
Haar&make-up : Marit de Man van 
www.idovisagie.nl (FB @idovisagie INSTA @idovisagie_mua )
Modellen: Robin & Meddy Bongers-Karmaoui ( INSTA @meddyyyyy & @robin_arthur_dus)
Taart: Marijke & Tinja van CreaCake ( FB @creacake )
Bloemen: Luna Keijzer in samenwerking met Blomke fan Romke -
https://blomkefanromke.nl/ ( INSTA @lunakeijzer_ & @sijmendijkstra )
Styling: Nicole de Jong ( INSTA @_nicoledejong )

 

Tekst : Marit de Man