WERKWIJZE

Fotografie: Rui Jun Luong
Fotografie: Rui Jun Luong

 

Het liefst werk ik met veel aandacht voor jou en jouw wensen. Ik luister goed naar wat jij fijn vindt. Vragen als "waar voel jij je prettig bij?" en "wat vindt jij mooi?" staan centraal tijdens een proefsessie. We kunnen werken met foto's van bijvoorbeeld Pinterest of van mijn website. Maar soms is het ook juist goed via een gesprek te onderzoeken wat je graag wil. Ondanks dat ik zelf een overvloed aan ideeën heb, zal ik die nooit op de voorgrond zetten. Ik probeer me altijd zo veel mogelijk aan te passen aan jouw wensen. Het is voor mij tijdens de proefsessie ook heel nuttig om te horen wat je níet wil! Dus schroom niet je twijfels op tafel te gooien,  zo groeien we samen tot een schitterend resultaat.

 

Mijn werkwijze:

 

Nadat je mij benaderd hebt, maken we een (video) belafspraak om even kennis te maken en te bespreken wat je wensen zijn.  Nadat we alles besproken hebben, maak ik een offerte voor je klaar. Als de offerte ondertekend in mijn bezit terug is, dán is jouw datum vastgelegd in mijn agenda en kan ik niet meer geboekt worden door anderen. 

Soms plannen we direct een proefsessie in, soms komen die afspraken pas veel later. Ga er vanuit dat een proefsessie ongeveer 3 tot 8 weken van te voren gedaan wordt. 

Voor de proefsessie kom ik bij jou aan huis. Ik schrijf tijdens de proefafspraak op welke producten en kleuren ik gebruik. Zo weet ik, samen met de foto's die ik maak, precies wat er moet gebeuren op de bruiloft.

 

Op de bruiloft kom ik op de afgesproken locatie en neem ik altijd een kwartiertje om mijn spullen klaar te zetten. Dan kunnen wij op de afgesproken tijd ook daadwerkelijk beginnen. Voor jou als bruid plan ik 2,5 tot 3 uren in. Dat lijkt lang, maar de tijd vliegt! De praktijk leert dat we meestal geen drie uren nodig hebben, maar dat het wel van belang is dat we die uitloop hebben om te voorkomen dat het schema direct overhoop ligt. En daarbij is het voor jou als bruid, maar ook voor mij, niet erg prettig als er erg gehaast moet worden. Ik wil juist een ontspannen sfeer creëren in de vaak al gezellige drukte van zo'n bijzondere dag. 

Als mijn tijd het toelaat, blijf ik bij je tot de jurk aan is. Zo kan ik eventueel nog wat bijwerken, mocht dat nodig zijn na het aantrekken van de jurk. 

 

Vaak mag ik ook het kapsel en/of de make-up voor bruiloftsgasten verzorgen. Houd qua tijd rekening met 30 minuten voor make-up en 45 minuten voor een kapsel. Of 1 uur en 30 minuten als beide gedaan worden. 

 

En dan, vaak vlak voor het moment-suprême , nemen we afscheid. Na de bruiloft hebben we nog even contact. Ik hoor graag hoe jullie dag geweest is!

 

 

 

Er is in overleg een heleboel mogelijk buiten de vaste bruidsarrangementen om, denk bijvoorbeeld aan..

 

  • Maken jullie foto's voor de uitnodigingen? Ook dan kan ik je haar en/of make-up verzorgen.
  • Assistentie bij de fotoshoot.
  • Touch-up kit uitbreiden met bijvoorbeeld grote lippenstift, haarlak etc.
  • Andere wensen of vragen? Ik hoor ze graag! Neem vrijblijvend contact met me op.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in Friesland, daarmee beschouw ik de Waddeneilanden die onder deze provincie vallen, ook als mijn werkgebied.