Bruidsstyling

Fotografie: Rui Jun Luong
Fotografie: Rui Jun Luong

Of je nu gevraagd bent, zélf op een knie bent gegaan of na uitvoerig beraad samen de beslissing genomen hebt.. Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Ik kom je graag helpen om er op je allermooist uit te zien. Ongeveer 4-6 weken voor dé dag spreken we af, waar jij dat graag wilt. We bespreken samen jouw wensen, kijken naar de foto's van make-up looks  en bruidskapsels die jij mooi vindt en praten over de aspecten van jouw gezicht die je graag naar voren wilt laten komen.  Ik zie en hoor graag over jullie bruiloft, de jurk en sieraden om een prachtig totaal beeld te kunnen geven. Er is van alles mogelijk!
Op de dag van jullie huwelijk verzorg ik je kapsel en/of  breng ik professionele make-up aan die jou de gehele dag zal laten stralen. Ik kan, in overleg, ook het haar en de make-up verzorgen van bijvoorbeeld je moeder, schoonzus, getuige of bruidsmeisje(s).

Ook tijdens de fotoshoot kan ik een helpende hand verlenen. Ik heb veel ervaring met assisteren tijdens fotoshoots en kan goed anticiperen op de wensen van een fotograaf. Op die manier kan het maken van foto's een stuk sneller en soepeler verlopen. Ik heb een kritisch oog voor detail en begrijp hoe bruidsjurken horen te vallen.  Met name bij uitdagende weersomstandigheden ( zowel hitte als vochtig weer)  is een extra touch up voor je haar en make-up al snel fijn. Als de fotoshoot er op zit, checken we of na al dat glimlachen en kussen  je make-up nog perfect zit. Je krijgt nog een laatste touch-up van me voor ik weg ga en dan ga je écht trouwen!

 

Iedere bruid krijgt van mij een kleine touch up kit mee, zodat je er ook zelf voor kan zorgen dat je er de hele dag fris en fruitig uit ziet.

 

Heb je vragen, wensen of ideeën, neem gerust contact met me op! Kijk hier voor alle bruidsarrangementen en mijn tarieven.

 

 Zijn jullie van plan een loveshoot te doen voor de trouwkaarten? Ook dan kan ik de visagie en haarstyling van de toekomstige bruid ( en bruidegom) verzorgen.  

Ook tijdens de fotoshoot ben ik inzetbaar, jurk goedleggen, plukken de goede kant opdraaien - het zijn vaak die details die het verschil maken tussen mooie en prachtige foto's!