FAQ

  • In welke regio ben je werkzaam? - Mijn werkgebied ligt in Friesland.
  • Met welke producten werk je? - Ik werk voornamelijk met de make-up producten van M.A.C. Cosmetics, maar maak ook uitstapjes naar andere bekende merken zoals Anastasia Beverly Hills, Morphe, Benefit, Bobbi Brown. Ik kies mijn producten zorgvuldig uit voor ik er mee werk. Zo kan ik kwaliteit en houdbaarheid garanderen. 
  • Hoe ver van tevoren moet ik boeken? De meeste bruiden boeken ongeveer een half jaar vooruit. Wil je zeker zijn dat jouw datum beschikbaar is ( en blijft!) dan zou ik z.s.m. contact opnemen!
  • Mijn moeder en zus willen ook graag een kapsel&visagie, kan dat? Jazeker, mits jullie schema dit qua tijd toelaat. Voor jou als bruid neem ik 2,5-3 uren de tijd voor een kapsel en make-up. Als er daarna nog tijd is, kan ik zeker bruiloftsgasten ook voorzien van een kapsel en make-up! Voor gasten reken ik 30 minuten voor make-up en 45 minuten voor een kapsel.
  • Wanneer moet ik betalen?
    De factuur voor het bruidsarrangement ontvang je na de proefsessie.
  • Kan ik je ook boeken voor alleen bruidsmake-up? Trouwen jullie in de koude maanden, van 1 oktober tot en met 30 april? Dan kan je mijn diensten ook boeken voor alleen bruidsmake-up , of alleen een bruidskapsel. Voor prijzen en informatie, stuur me even een mail! Voor boekingen in het hoogseizoen ( 1 mei tot en met 30 september )kan je kiezen uit een van mijn bestaande bruidsarrangementen. 
  • Hoe ga jij om met alle corona maatregelen? Ik volg ten alle tijde de regels van de overheid. Wat betreft het annuleren of verplaatsen van een boeking bij mij, veranderen er vanaf 2022 voor nieuwe aanmeldingen een aantal dingen. Alle informatie daarover zijn te vinden in mijn algemene voorwaarden. Die vind jij hier (onderaan de pagina).