Recensies


 

Trouwen in corona tijd kan een hele uitdaging zijn. Sanne durfde het aan en daarmee startte voor mij het bruidsseizoen ná de covid19 uitbraak. Na een ontzettend gezellige proefsessie was het begin juli 2020 dan eindelijk zo ver! 

 

Sanne: "In een goodiebag van onze trouwlocatie zat een visitekaartje van Marit. Via de website en instagram werd ik zo enthousiast dat ik Marit een mailtje stuurde. Vanaf het eerste contact heb ik Marit als erg enthousiast, flexibel en professioneel ervaren. Tijdens de proefsessie nam Marit uitgebreid de tijd voor mij, ook om gezellig te kletsen. Toen ik het eindresultaat zag kon ik bijna niet geloven dat Marit zo'n mooi kapsel had gecreëerd met mijn haar. Ook mijn make-up was boven verwachting mooi. 

Op de dag van de bruiloft hadden we een ontspannen en gezellige ochtend. Eigenlijk heel speciaal om samen met Marit (en familie die zo nu en dan langsliep), de grote dag te beginnen. Marit was op zo'n prettige manier aanwezig, dat wij ons allemaal op ons gemak voelden. Het resultaat was prachtig, echt passend bij wie ik ben. Ook heeft Marit goed oog voor waar de accenten moeten liggen met make-up voor de trouwfoto's. Daarna mocht mijn moeder plaatsnemen om mooi te worden gemaakt door Marit. Zij was ook erg verbaasd wat Marit met haar haren heeft kunnen doen, aangezien zij erg dun en slap haar heeft. Mijn schoonmoeder was ook onder de indruk en besloot ook spontaan nog haar make-up te laten verzorgen door Marit. Fijn dat Marit hier zo flexibel in was. 
Marit, je bent ontzettend goed in wat je doet! En daarnaast een fantastisch mens :)." 

 

Amber trouwde op 14 februari 2020, valentijnsdag! Een gezellige dag, met een geweldig bruidspaar. 

 

Amber : "Ik had bij de bruidswinkel Queeny's het kaartje van I Do Visagie gekregen. Na heel lang twijfelen toch maar een e-mail gestuurd om informatie op te vragen. Het zou tenslotte eerst om een Geregistreerd Partnerschap gaan met een feest erbij. Bij de proefsessie was er van mijn kant direct een klik en was ik onwijs verbaasd wat er met mijn haar en make-up gedaan kon worden. Op de dag zelf zag het er nog mooier uit en al helemaal toen ik mijn bruidsjurk aan deed (ja, uiteindelijk toch maar besloten om te gaan trouwen). Mijn moeder mocht ook in de stoel plaats nemen en zij zag er prachtig uit. Vooral haar make-up was zo ontzettend mooi en vooral natuurlijk. Op onze trouwdag heb ik kei veel complimenten gekregen en aan het einde van de dag zat mijn haar en make-up nog steeds prachtig. Ik zal dan ook zeker Marit in mijn kenniskring aanraden. Ga zo door Marit, je bent een topper! "


 

Kimberley trouwde in oktober 2019 in Antwerpen. Een hele dag met de bruid mee op pad, een avond make-up voor het feest. Het was een bijzondere en vooral prachtige dag.

 

Kimberley: "Vorig jaar in de herfst trouwden Dominic en ik. Als er iemand is die ik durf los te laten op mijn haar en make-up, dan is dat Marit. Zij houdt rekening met wie je bent, hoe je bent. Mijn wensen heeft zij gecombineerd met haar creatieve ideeën, wat heeft gezorgd voor een prachtig resultaat. Ik bewonder haar hoe zij vol zorg en overgave te werk gaat. Ze is een geweldige luisteraar en daarnaast erg gezellig. Marit, ik wil je nogmaals bedanken voor je enorme bijdrage om onze speciale dag zo bijzonder te maken! Je bent een fantastisch mens!"


 

Ilse trouwde in september 2019. Op de vroege ochtend hadden wij het eerste uur met z'n tweeën. Stilte voor de storm bij haar thuis, zo heerlijk rustig!

 

Ilse: "Marit heeft mijn haar en make-up gedaan op mijn trouwdag. Een paar weken daarvoor hebben we een proefsessie gedaan waar we samen keken wat bij mij past. Dit verliep heel goed en ontspannen. Op de grote dag zelf nam Marit alle tijd met een prachtig kapsel en prachtige visagie tot resultaat.

Marit heeft ook het haar en de make-up van een aantal gasten gedaan. Ook dit heeft ze prachtig gedaan.

Erg blij met het resultaat!"

 


 

Angelique trouwde in september 2019 in Groningen. Op de ochtend van de trouwdag was haar man overal bij betrokken. Een gezellige ochtend, en super leuk om ook de bruidegom een beetje te leren kennen.

 

Angelique: "Marit heeft mijn haar en make-up gedaan op mijn trouwdag. Met de proefsessie keek Marit naar wat goed bij mij zou passen, en in combinatie met wat ik zelf voor ogen had is dit prachtig geworden! Ik wilde een naturel look, maar toch kunnen zien dat ik make up op had, en dat is helemaal gelukt. Ook mijn haar heeft heel de dag mooi gezeten, ondanks dat ik krullen heb, wat kans heeft om snel te gaan pluizen. Ik ben erg tevreden over Marit en ik en mijn man vonden het ook heel gezellig met haar! Ik zou haar zeker aanraden!" 


 

Meddy was al getrouwd, maar kwam samen met haar man naar Friesland toe voor een fotoshoot in hun eigen trouwkleding. Hoe bijzonder is het als je het gevoel van die trouwdag, nóg een keer kunt creeëren!

 

Meddy: "Toen Marit mij de foto van de achterkant van mijn haar liet zien, geloofde ik gewoon niet dat ik dat was! Ze had een prachtig bruidskapsel met extensions gemaakt waardoor ik een hele mooie moderne bohemian look kreeg. Haar make up accentueerde alle pluspunten in mijn gezicht. Mijn ogen straalde meer door de warme tinten van de oogschaduw en mijn ogen leken groter door de kunstwimpers, zonder dat het onnatuurlijk leek. Zelfs voor mijn lippen had ze iets bedacht! Hoewel ik zelf nooit lippenstift draag omdat ik dat te opvallend vind, wist Marit een prachtige kleur uit te kiezen die mijn bruidslook compleet maakte.

Daar komt nog bij dat Marit hartstikke lief is en je echt op je gemak stelt.

Dank je wel voor deze mooie ervaring en super mooie look! "


 

Eefje trouwde vanuit ouderlijk huis in Friesland op 31 mei 2019. We begonnen de dag met uitzicht op hun veld vol koeien, precies zoals Eefje is opgegroeid. 

 

Eefje: "Marit is een vakvrouw! Ze heeft mij ontzettend mooi gestyled (make-up en haar) voor mijn bruiloft. Het bleef de hele dag goed zitten en zelfs s'avonds kreeg ik nog complimenten over de make-up en het kapsel! Heel erg bedankt voor alles!" 


 

Laura won voor haar bruiloft in juni 2019 een bruidsarrangement met kapsel én make-up! Dus ik mocht naar haar ouderlijk huis in Drenthe voor een ontzettend gezellige ochtend.

 

Laura: "Doordat ik de winactie op Instagram had gewonnen, kwam Marit mijn haar en make-up doen voor onze grote dag. Eerst een proefsessie waarin ik aangaf hoe ik het voor mij zag en Marit wist dit perfect uit te voeren! Ik heb mij de hele dag zo mooi gevoeld! Dank je wel voor alles Marit!"