Recensies


Eind april 2023 trouwde Marlinda. Met de wens om géén visagie te doen. Dat is een uitdaging die ik graag aan ga. Tijdens de proefsessie hebben we uitgebreid gekeken naar een make-up look die voor de fotografie erg mooi zou zijn, maar die face to face als zeer naturel aan voelde. En dat is meer dan gelukt!

 

Marlinda: "Marit heeft mijn haar en make-up voor de bruiloft gedaan en ook voor mijn zusje en moeder. Het contact met Marit is heel goed, ze is gezellig en enorm goed in haar vak. Ik zag er prachtig uit (al zeg ik het zelf, haha), met dank aan Marit."

 

Foto door Guide Hibma


Op 23 maart 2023 trouwde Imra. Tijdens de proefsessie was het al ontzettend gezellig, met mooi resultaat natuurlijk. Ook de bruiloft was een feestje. Ik kreeg de eer Imra haar jurk in te helpen en de jurk mooi neer te leggen, vlak voor ze werd opgehaald. Wat een prachtige ochtend!

 

Imra: Een fantastische visagist! Marit heeft mijn haar en make-up gedaan voor onze bruiloft (en geholpen met het aantrekken van de jurk).

Mijn opgestoken haar en make-up is de hele dag heel mooi gebleven.

Marit is een hele fijne dame om erbij te hebben tijdens het klaarmaken van de grote dag, ze is gezellig en betrokken.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik me niet beter had kunnen wensen."

Foto door Geke Minnema


9 - 9 - 2022 Was dé grote dag van Dian! Ook voor mij weer een feestje om mijn werk te mogen doen met wéér zo'n prachtige dame in de stoel. De koffie stond klaar, de sfeer was top. 

Dian: "Marit is een talent in haar vak! Ze heeft ervoor gezorgd dat ik er op m'n mooist uitzag op mijn trouwdag. De make-up en het kapsel bleven de hele dag perfect zitten, en ik heb ontzettend veel complimenten ontvangen."

 

Foto : Geke Minnema


Op 4 november 2022 trouwde Tjitske op de Pollepleats! De bruidegom zat er gezellig bij in de bruidssuite tijdens het klaarmaken het eerste stuk. Wat een relaxed en gezellig stel! 

 

Tjitske: "Mijn moeder en ik hadden de eer om door Marit te worden verzorgd op mijn trouwdag. Dit was een geweldige ervaring! De communicatie vooraf was vlot en prettig. De proefsessie was al een ervaring op zich, het was meteen duidelijk dat ze precies weet wat ze doet en je op je gemak kan stellen. Heel fijn was ook dat ze de tijd nam om een paar varianten van bijvoorbeeld de oogmake-up te laten zien om te kunnen vergelijken. Op de dag zelf stond de ochtend in het teken van haar en make-up en dit verliep heerlijk ontspannen. Ook mijn moeder heeft dit verwenmoment heerlijk gevonden. Het resultaat was fantastisch. Ik heb van iedereen complimenten gekregen en ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld. Het kapsel bleef de hele dag zitten tot de laatste krul aan toe, ondanks mijn hele steile, zware haar. Kortom, enorme aanrader! Marit, nogmaals heel erg bedankt!"

 

Foto door Elisa Visscher Fotografie


Op 31 maart 2022 trouwde Bruid Anouk! Heel intiem in klein gezelschap en met een prachtig versierde woonkamer met een mooi gedekte tafel waar het diner zou plaatsvinden. 

 

Anouk: "Toen ik contact zocht met Marit had ik het geluk dat ze nog beschikbaar was op onze trouwdag. Vanaf het begin verliep het contact gemakkelijk en laagdrempelig. Ze luistert naar wat je wensen zijn en is hierin tegelijkertijd ook eerlijk en realistisch. Daarnaast geeft ze je ook de ruimte om aan te geven of je iets wel/niet mooi vindt. Marit heeft ervoor gezorgd dat ik een zorgeloze ochtend had voordat ik mijn man het ja-woord gaf. Met haar enthousiasme en relaxte instelling wist ik dat het allemaal goed zou komen! (en dit gevoel heb je zeker nodig op de grote dag). Kortom, een lieve, vriendelijke vrouw met passie voor haar vak. Het is dat ik maar 1 keer trouw, maar anders had ik Marit zeker weer gekozen!"

 

Foto door Lisan Spiegelaar


 

Op 23 september 2021 trouwde Mendy, vanuit Harlingen. Ze zag er uit als een sprookje!

 

Mendy: "Op 23.09.2021 heeft Marit mijn haar & make-up gedaan.

Tijdens de proefsessie hebben we samen gekeken en besloten hoe het zal gaan worden.
Hierin heeft ze veel tips gegeven en ook goed mee geacht over hoe we het zouden gaan doen.
Op de dag zelf kwam ze heerlijk relaxed aan, ondanks dat mijn zenuwen ontzettend hoog zaten, heeft ze mij erg op mijn gemak gebracht.
De hele dag heeft mijn haar & make-up prachtig en goed gezeten.
Kreeg ontzettend veel complimenten en ondanks de hevige storm en de emotionele momenten op zo’n dag, bleef het perfect zitten.
Heel veel complimenten voor Marit en ze heeft echt gouden handen.
Als je een bruidsstyliste zoekt die je en op je gemak stelt en meedenkend is en daarnaast blijft het ook perfect zitten, dan zou ik zeker voor Marit kiezen!
Heel erg bedankt voor alles & ook je gezelligheid lieve Marit"

Een bruiloft in de achtertuin, Ronnie en Linda hebben het gedaan! Een zomerse dag, familie en vrienden. Het was ontzettend leuk om onderdeel van die dag te mogen zijn. 

 

Linda: "Op 1 augustus 2020 zijn Ronnie en ik getrouwd. Marit van I Do Visagie was hierbij aanwezig om mijn make-up en haar te doen. Wauw, wat heeft ze dit geweldig gedaan! Marit luistert naar je wensen, maar kijkt ook goed naar wat bij je past en hoe je dagelijks door het leven gaat wat betreft make-up en haar. Ze is daarbij erg secuur in haar werk, ze weet wat ze doet en is ook kritisch op haar werk, waardoor het eindplaatje perfect wordt! Lieve Marit, ik heb mij nog nooit zo mooi gevoeld als op mijn trouwdag. Dankjewel daarvoor! Het fijne aan Marit is ook dat ze je ontzettend op je gemak stelt, je mooi laat voelen en erg gezellig is in de omgang. De ochtend voelde heel vertrouwd en wat hebben we veel gelachen!

Marit heeft de make-up van mijn moeder, schoonmoeder en schoonzus ook verzorgd. Ook zij zagen er tiptop uit! Bij elk van hen weer goed gekeken en ingeschat wat bij hen past. Mijn moeder en schoonmoeder dragen nooit make-up, waardoor dit erg leuk was om te zien.
Ik heb tijdens de make-up sessies veel handige tips gekregen van Marit, welke ik nu nog steeds dagelijks gebruik. Later ben ik ook nog naar een cursus (dag make-up) geweest welke door Marit werd gegeven. Dit was ook weer erg gezellig en vooral ook leerzaam. Er was veel persoonlijke aandacht, waardoor ik nu goed weet wat er bij mijn gezicht/ huidtype past en hoe ik alle producten moet gebruiken! Ik kan niet wachten op de vervolgcursussen.
Ik zou aanstaande bruiden absoluut aanraden om hun make-up en haar te laten verzorgen door Marit van I Do Visagie. Je hebt de garantie dat je er stralend uit komt te zien en hebt daarbij ook een hele gezellige tijd!
Liefs Linda"
Foto gemaakt door Benaissa van www.b-visuals.nl (meer foto's van Linda vindt je hier )
Wedding planner: Maria van Tuinen van www.woesh.com

Esther trouwde op 3 september 2020. Met zulk prachtig, lang haar moest er ook een geweldig kapsel komen natuurlijk. Meer foto's van haar kapsel kan hier vinden!

 

Esther: " Via de inspiratie Facebook van de Pollepleats (www.pollepleats.nl ) kwam ik Marit tegen. Gelukkig was mijn dag weer vrij gekomen en kon ze mijn haar en make-up verzorgen.

Wauw, ik ben zo enorm blij dat jij dit hebt gedaan! Alles was echt perfect, nog mooier dan dat ik van te voren had verwacht. Veel complimenten gekregen, waardoor je je enorm speciaal voelt. En dan niet te vergeten dat het ook nog eens een gezellige ochtend was. Je bent een topmens Marit. Ik gun echt iedereen jou op de bruiloft. Nogmaals super bedankt!"
Foto gemaakt door Anna van www.laiffotografie.nl

In een van de warmste weken van 2020 ontving ik een mailtje van Lisa. Het werd een snelle actie, want vrijdag 7 augustus was ik bij haar voor een proefsessie - zaterdag 8 augustus 2020 was hun grote dag! Met ruim 30 graden op de thermometer mocht ik haar kapsel en make-up doen. 

 

Lisa: "Voor het sluiten van het geregistreerd partnerschap had ik helemaal niet aan een bruidsvisagist gedacht, maar wat ben ik blij dat ik daar op ben gewezen en dat ik vervolgens bij Marit terecht kwam. Marit is een zeer professionele en gezellige bruidsvisagist. Ze stelt je op je gemak, weet goed wat bij je past en neemt de tijd voor je. Marit weet je te verbluffen met het eindresultaat.  Het mooie kapsel en make-up bezorgden mij een grote glimlach en hebben mij de hele dag laten stralen. Marit zorgt ervoor dat het kapsel en de make-up de hele dag blijven zitten. En dat is ook echt zo; op de dag van het sluiten van het geregistreerd partnerschap was het boven de 30 graden en dus zweten geblazen, maar ondanks dat bleef alles perfect zitten en kreeg ik avonds tijdens het feest nog steeds lovende reacties op het kapsel en de make-up. Kortom ik kan Marit echt iedereen aanraden! Marit nogmaals bedankt dat je op deze korte termijn kon!


 

Trouwen in corona tijd kan een hele uitdaging zijn. Sanne durfde het aan en daarmee startte voor mij het bruidsseizoen ná de covid19 uitbraak. Na een ontzettend gezellige proefsessie was het begin juli 2020 dan eindelijk zo ver! 

 

Sanne: "In een goodiebag van onze trouwlocatie zat een visitekaartje van Marit. Via de website en instagram werd ik zo enthousiast dat ik Marit een mailtje stuurde. Vanaf het eerste contact heb ik Marit als erg enthousiast, flexibel en professioneel ervaren. Tijdens de proefsessie nam Marit uitgebreid de tijd voor mij, ook om gezellig te kletsen. Toen ik het eindresultaat zag kon ik bijna niet geloven dat Marit zo'n mooi kapsel had gecreëerd met mijn haar. Ook mijn make-up was boven verwachting mooi. 

Op de dag van de bruiloft hadden we een ontspannen en gezellige ochtend. Eigenlijk heel speciaal om samen met Marit (en familie die zo nu en dan langsliep), de grote dag te beginnen. Marit was op zo'n prettige manier aanwezig, dat wij ons allemaal op ons gemak voelden. Het resultaat was prachtig, echt passend bij wie ik ben. Ook heeft Marit goed oog voor waar de accenten moeten liggen met make-up voor de trouwfoto's. Daarna mocht mijn moeder plaatsnemen om mooi te worden gemaakt door Marit. Zij was ook erg verbaasd wat Marit met haar haren heeft kunnen doen, aangezien zij erg dun en slap haar heeft. Mijn schoonmoeder was ook onder de indruk en besloot ook spontaan nog haar make-up te laten verzorgen door Marit. Fijn dat Marit hier zo flexibel in was. 
Marit, je bent ontzettend goed in wat je doet! En daarnaast een fantastisch mens :)." 

 

Amber trouwde op 14 februari 2020, valentijnsdag! Een gezellige dag, met een geweldig bruidspaar. 

 

Amber : "Ik had bij de bruidswinkel Queeny's het kaartje van I Do Visagie gekregen. Na heel lang twijfelen toch maar een e-mail gestuurd om informatie op te vragen. Het zou tenslotte eerst om een Geregistreerd Partnerschap gaan met een feest erbij. Bij de proefsessie was er van mijn kant direct een klik en was ik onwijs verbaasd wat er met mijn haar en make-up gedaan kon worden. Op de dag zelf zag het er nog mooier uit en al helemaal toen ik mijn bruidsjurk aan deed (ja, uiteindelijk toch maar besloten om te gaan trouwen). Mijn moeder mocht ook in de stoel plaats nemen en zij zag er prachtig uit. Vooral haar make-up was zo ontzettend mooi en vooral natuurlijk. Op onze trouwdag heb ik kei veel complimenten gekregen en aan het einde van de dag zat mijn haar en make-up nog steeds prachtig. Ik zal dan ook zeker Marit in mijn kenniskring aanraden. Ga zo door Marit, je bent een topper! "


 

Kimberley trouwde in oktober 2019 in Antwerpen. Een hele dag met de bruid mee op pad, een avond make-up voor het feest. Het was een bijzondere en vooral prachtige dag.

 

Kimberley: "Vorig jaar in de herfst trouwden Dominic en ik. Als er iemand is die ik durf los te laten op mijn haar en make-up, dan is dat Marit. Zij houdt rekening met wie je bent, hoe je bent. Mijn wensen heeft zij gecombineerd met haar creatieve ideeën, wat heeft gezorgd voor een prachtig resultaat. Ik bewonder haar hoe zij vol zorg en overgave te werk gaat. Ze is een geweldige luisteraar en daarnaast erg gezellig. Marit, ik wil je nogmaals bedanken voor je enorme bijdrage om onze speciale dag zo bijzonder te maken! Je bent een fantastisch mens!"


 

Ilse trouwde in september 2019. Op de vroege ochtend hadden wij het eerste uur met z'n tweeën. Stilte voor de storm bij haar thuis, zo heerlijk rustig!

 

Ilse: "Marit heeft mijn haar en make-up gedaan op mijn trouwdag. Een paar weken daarvoor hebben we een proefsessie gedaan waar we samen keken wat bij mij past. Dit verliep heel goed en ontspannen. Op de grote dag zelf nam Marit alle tijd met een prachtig kapsel en prachtige visagie tot resultaat.

Marit heeft ook het haar en de make-up van een aantal gasten gedaan. Ook dit heeft ze prachtig gedaan.

Erg blij met het resultaat!"

 


 

Angelique trouwde in september 2019 in Groningen. Op de ochtend van de trouwdag was haar man overal bij betrokken. Een gezellige ochtend, en super leuk om ook de bruidegom een beetje te leren kennen.

 

Angelique: "Marit heeft mijn haar en make-up gedaan op mijn trouwdag. Met de proefsessie keek Marit naar wat goed bij mij zou passen, en in combinatie met wat ik zelf voor ogen had is dit prachtig geworden! Ik wilde een naturel look, maar toch kunnen zien dat ik make up op had, en dat is helemaal gelukt. Ook mijn haar heeft heel de dag mooi gezeten, ondanks dat ik krullen heb, wat kans heeft om snel te gaan pluizen. Ik ben erg tevreden over Marit en ik en mijn man vonden het ook heel gezellig met haar! Ik zou haar zeker aanraden!" 


 

Meddy was al getrouwd, maar kwam samen met haar man naar Friesland toe voor een fotoshoot in hun eigen trouwkleding. Hoe bijzonder is het als je het gevoel van die trouwdag, nóg een keer kunt creeëren!

 

Meddy: "Toen Marit mij de foto van de achterkant van mijn haar liet zien, geloofde ik gewoon niet dat ik dat was! Ze had een prachtig bruidskapsel met extensions gemaakt waardoor ik een hele mooie moderne bohemian look kreeg. Haar make up accentueerde alle pluspunten in mijn gezicht. Mijn ogen straalde meer door de warme tinten van de oogschaduw en mijn ogen leken groter door de kunstwimpers, zonder dat het onnatuurlijk leek. Zelfs voor mijn lippen had ze iets bedacht! Hoewel ik zelf nooit lippenstift draag omdat ik dat te opvallend vind, wist Marit een prachtige kleur uit te kiezen die mijn bruidslook compleet maakte.

Daar komt nog bij dat Marit hartstikke lief is en je echt op je gemak stelt.

Dank je wel voor deze mooie ervaring en super mooie look! "


 

Eefje trouwde vanuit ouderlijk huis in Friesland op 31 mei 2019. We begonnen de dag met uitzicht op hun veld vol koeien, precies zoals Eefje is opgegroeid. 

 

Eefje: "Marit is een vakvrouw! Ze heeft mij ontzettend mooi gestyled (make-up en haar) voor mijn bruiloft. Het bleef de hele dag goed zitten en zelfs s'avonds kreeg ik nog complimenten over de make-up en het kapsel! Heel erg bedankt voor alles!"