Over mij


In het kort!

 

Marit, 31 jaar, mama van twee kinderen, getrouwd sinds 2012, vrolijk, oprecht, betrokken & een harde werker. 

Ik ben Marit de Man, visagist en haarstylist gespecialiseerd in bruidskapsels en feestkapsels. Al sinds mijn jeugd ben ik altijd in de weer geweest met make-up en haar. Op mijn 14e begon ik met stijldansen. Daar ging een wondere wereld voor me open, het kon niet wild genoeg met de hoeveelheid make-up op de dansvloer. Ik werd steeds handiger in het opmaken van mijzelf en, zoals dat vaak gaat, ook anderen. In mijn tienerjaren koesterde ik stiekem al de droom om als make-up artist aan de slag te gaan. 

In 2012 vond ik mijn liefde voor bruiloften, toen mijn man en ik elkaar het ja-woord gaven. De prachtige jurken hebben mij nooit losgelaten. Ik wilde al veel eerder beginnen aan dit avontuur maar de komst van onze dochter, en later onze zoon, zorgde ervoor dat ik even tijd tekort kwam! 

Dus nu ga ik dan eindelijk mijn droom waarmaken! Ik vind het geweldig om vrouwen om te toveren tot een prachtige bruid en ben daarom begonnen aan de opleiding voor allround visagiste aan de FaceFacts Acadamy . De opleiding heb ik met succes afgerond en sindsdien mag ik mij gediplomeerd visagiste noemen! 

Ik volgde al meerdere cursusdagen om mooie bruidskapsels te leren maken en ben zeker van plan mijzelf hier in te blijven uitdagen door het volgen van masterclasses. Ik heb er ontzettend veel zin in om onderdeel uit te mogen maken van een van de meest bijzondere dagen uit jullie leven!