Visagie & Haarstyling algemeen

Familie fotografie


Hebben jullie een fotograaf geregeld om jullie prachtige gezin op de foto te zetten? Doe je een loveshoot voor de trouwkaarten? Op de foto met jullie newborn ? 
Ook voor fotoshoots kom ik op locatie om iedereen te voorzien van een natuurlijke make-up. Of heb je liever een uitgebreidere styling, in overleg is er veel mogelijk!

 

 

Tarieven zijn afhankelijk van jullie wensen en het aantal personen. Voor een indicatie kun je de algemene tarievenlijst bekijken.  Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor meer informatie !

Robin&Wouter - Fotografie: Cornelis Bezema
Robin&Wouter - Fotografie: Cornelis Bezema

Gala / bruiloftgast


Gala / bruiloftgast 

 

Ben je te gast op een bruiloft of ga je bijvoorbeeld naar een gala, ook dan kan ik bij je thuiskomen om er voor te zorgen dat je tip top in orde voor de dag komt. Haar in de krul, prachtig opsteken, een avond make-up aanbrengen. Er is van alles mogelijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

Feestkapsel bij Indira
Feestkapsel bij Indira

Studio fotografie


Heb je een fotoshoot geboekt bij een professionele fotograaf in zijn/haar studio? De belichting in een studio vraagt vaak een andere aanpak qua visagie dan een fotoshoot in de buitenlucht. Ik heb ervaring met studiowerk en kan jou/jullie hier uiteraard bij helpen!  

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjoukje - Fotografie: Ronnie Jilderda
Sjoukje - Fotografie: Ronnie Jilderda